ΘΡΙΛΕΡ στο Μάντσεστερ! Νεκρή η 8χρονη αγνοούμενη κυπριακής καταγωγής

Ο θείος της ενημέρωσε για τα δυσάρεστα νέα το κυπριακό ΥΠΕΞ- Πρώτη Ανάρτηση 23-05-2017 15:14

Ο χειρότερος φόβος όλων επιβεβαιώθηκε, καθώς όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αρμόδιος του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του κυπριακού ΥΠΕΞ, ο θείος της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσσος, ενημέρωσε ότι η ανιψιά του είναι νεκρή.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το star.gr, το κοριτσάκι είχε πάει στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε με τη μητέρα και την αδελφή της. Κατά την έξοδο τους από το Μάντσεστερ Αρένα είχαν την ατυχία να βρεθούν στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης και από εκείνη τη στιγμή να χαθούν τα ίχνη του παιδιού.

Η μητέρα της Σάφι Ρόουζ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ, όμως το προξενείο δεν έχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της.

Από την πρώτη στιγμή φωτογραφίες της μικρούλας κατέκλυσαν τα social media με τους γονείς της να την αναζητούν και να ψάχνουν απεγνωσμένα πληροφορίες για τα ίχνη της.

Η 8χρονη Σάφι είναι, δυστυχώς, το νεαρότερο θύμα της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ. 

 

Συναγερμός στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο

Από την πρώτη στιγμή της αιματηρής έκρηξης στο Manchester Arena, η Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο μπήκε σε συναγερμό για τυχόν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα ή τους τραυματίες. Μέσω facebook και τwitter ενημέρωνε για τις εξελίξεις, ενώ είχαν δοθεί και τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης. Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών κινητοποίησε και τα προξενεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top