Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» τέλος… Δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο

«Από το Είσαι το ταίρι μου έμεινε πίκρα»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αλλά όπως είπε δεν του βγήκε σε καλό!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης και εξέφρασε, μέσα σε όλα, το παράπονο που αισθάνεται για την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου.

«Μετά από το “Είσαι το ταίρι μου” τέλος… Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν, έλα να παίξεις σε μια ταινία” παραδέχθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1. “Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς. Καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν. Κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Καραμπέτη-Συσσοβίτης: Το πρώην ζευγάρι στην ίδια παράσταση!

Όσον αφορά τον θυμό που ο ίδιος νιώθει για αυτό, ο ηθοποιός σημείωσε: «Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

«Κάποια στιγμή αποδέχθηκα και γω αυτό το άγνωστο. Αποδέχομαι τα ερωτηματικά. Δεν χρειάζεται να έχω απαντήσεις σε όλα τα θέματα. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς’ ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Επίσης, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη που είχε ο ήρωας που ερμήνευε στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, “Είσαι το ταίρι μου”. 

«Από το Είσαι το ταίρι μου έμεινε πίκρα για το πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου, έχασε τη δυναμική του. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα. Έγινε μεταστροφή, πήγε αλλού η προσοχή, δεν ξέρω τι και πως, αλλά από κάποια στιγμή και μετά ένιωσα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων κι όχι αυτός που πραγματικά κινούσε τα νήματα. Το ανέφερα στον σεναριογράφο και μου είπε ότι “μάλλον είναι η δική σου η ματιά, εγώ δεν το είδα έτσι και ο κόσμος δεν το είδε έτσι”. Έχει πλάκα μερικές φορές η δική μας φαντασία να είναι διαφορετική από την πραγματικότητα», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top