Κασσελάκης κατά Κούγια για όσα είπε υπέρ του Λύτρα και ομοφοβικό του σχόλιο

«Να στείλουμε τους Κούγιες στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα» ζήτησε    

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας υπέρ του Απόστολου Λύτρα και προκάλεσε την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη (video ANT1)      

Κόντρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια ξέσπασε με αφορμή όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο τελευταίος για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και της καταγγελίας της συζύγου του για ξυλοδαρμό.    

Απόστολος Λύτρας: Το «θέατρο» με τις χειροπέδες έξω από τα δικαστήρια

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Απόστολο Λύτρα, μιλώντας στον Γ. Παπαδάκη και την Κ. Αναστασοπούλου, κάνοντας λόγο για «αντρικά χαρακτηριστικά του δικηγόρου»,  με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει ότι «δεν υπάρχει τίποτα αντρικό στην κακοποίηση».  Ο ποινικολόγος χαρακτήρισε επίσης «υπερβολική» την ποινική δίωξη εις βάρος του κ. Λύτρα.    

 Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος σε καινούργιο σχήμα ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ  

 

Κασσελάκης: Ομοφοβική η απάντηση του κ. Κούγια 

Ανταπαντώντας, ο  ποινικολόγος ανέφερε: «Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναικά ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι είναι υπερήφανος που προσπαθεί να στείλει «τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα».

 

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος προσθέτει:

«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top