Υπουργικό: Συνεδριάζει με Yπουργούς υποψήφιους (;) προς αποχώρηση!

Ποιοι Υπουργοί «φλερτάρουν» με μετακίνηση ή έξοδο από την κυβέρνηση  

Αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί το υπουργικό συμβούλιο με λίγα θέματα στην ατζέντα. Κάποιοι εκτιμούν ότι οι ανακοινώσεις μπορεί να προηγηθούν της συνεδρίασης, όπως ανέφερε ο πολιτικός αναλυτής Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι οι αλλαγές θα γίνουν εν τέλει την άλλη εβδομάδα, μετά τα ταξίδια Μητσοτάκη σε Ελβετία και Βρυξέλλες. 

Ανασχηματισμός: Από ώρα σε ώρα ή από… εβδομάδα; 

Στα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι η παρουσίαση νομοθετικών πρωτοβουλιών από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, από τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη,  από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα  και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη. 

Αν κάτι «κλείδωσε» πάντως είναι ότι δεν «μετακομίζει»  στο Μέγαρο Μαξίμου ο σύμβουλος επικοινωνίας Θωμάς Βαρβιτσιώτης που βολιδοσκοπήθηκε.

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Ποιοι Υπουργοί «φλερτάρουν» με μετακίνηση ή έξοδο από την κυβέρνηση  

Με τα τηλέφωνα να έχουν ανάψει και άπαντες σε αναβρασμό, υπάρχει μια ομάδα υπουργών υπό μετακίνηση ή και προ της εξόδου. Σε αυτήν περιλαμβάνονται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης και ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Ανασχηματισμός: Υπουργοί προς μετακίνηση

Ανασχηματισμός: Υπουργοί προς μετακίνηση

Ανασχηματισμός: Οι Υπουργοί προς μετακίνηση 

 

«Φάλτσο» Γιάννη Λοβέρδου: Αποκάλεσε «ντενεκέδες» βουλευτές της ΝΔ και «αδειάστηκε» 

 Στη ΝΔ, πάντως, τα «φάλτσα»  συνεχίζονται. 


«Δεν λέω όλοι, 158 βουλευτές είναι, υπάρχουν και ντενεκέδες μεταξύ των 158 βουλευτών» δήλωσε ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος. Παρά το ότι προσπάθησε να μαζέψει τη δήλωσή του, όπως και τις βολές εναντίον εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, αδειάστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top