Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας Ισραήλ Γκάλαντ

Επισήμανε τη ανάγκη ανθρωπιστικής βοήθειας και προστασίας των αμάχων

Δένδιας Γκάλαντ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκάλαντ είχε σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.  

Δένδιας στο Star: Τι έγινε στη συζήτηση των ΜΟΕ με την Τουρκία     

Ο κ.  Δένδιας ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ομόλογό του του Ισραήλ:  

Ισραήλ: Ανατίναξε το κοινοβούλιο της Χαμάς στη Γάζα μετά τη φωτογράφιση! 

 

«Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, κ. Yoav Gallant

Ανταλλάξαμε απόψεις για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.

Είχα την ευκαιρία, πέρα από τη απόλυτη καταδίκη της Χαμάς,  να υπογραμμίσω την ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας και προστασίας των αμάχων».

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Δε σταματά ο πόλεμος χωρίς απελευθέρωση ομήρων 

Επίσκεψη Γεραπετρίτη σε Ραμάλα και συνάντηση με τον ΥΠΕΞ Ισραήλ στα Ιεροσόλυμα  

Προηγουμένως σήμερα με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν συναντήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο  υπουργός Εξωτερικών επισκέφτηκε και τη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, όπου συναντήθηκε με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του, Ριάντ αλ-Μαλίκι και τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μοχάμαντ Σταγιέχ.

Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη για επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης, με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμων ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Γάζα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top