Καϊλή: «Θέλει να βγάλει το βραχιολάκι και να επανέλθει στα καθήκοντά της»

Το αίτημα που θα καταθέσει μετά την αποφυλάκισή της

Τζόρτζι και Ταραμπέλα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς βραχιολάκι / Βίντεο Open

Μετά τον Μαρκ Ταραμπέλα και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι που δε χρειάζεται πλέον να φορούν το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης, αντίστοιχο αίτημα θα καταθέσει και η Εύα Καϊλή.

Ελεύθεροι υπό όρους χωρίς ηλεκτρονικό βραχιολάκι, Τζόρτζι και Ταραμπέλα

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι αναμένεται να ζητήσει να βγάλει η Εύα Καϊλή το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Ακόμα, όπως σημειώσε ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, στις προτεραιότητές της είναι να επανέλθει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο. 

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι αναμένεται να ζητήσει να βγάλει η Εύα Καϊλή

Στις άμεσες προτεραιότητες της Εύας Καϊλή είναι να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο Ευρωκοινοβούλιο / Φωτογραφία αρχείου Intime

Ειδικότερα, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του προς τους Έλληνες ανταποκριτές στις Βρυξέλλες:

«Η κυρία Εύα Καϊλή προτίθεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ζητήσει την αφαίρεση του ηλεκτρονικού μπρασελέ επιτήρησης. Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες της είναι να επανέλθει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο. Υπάρχουν στοιχεία, που δεν είναι ακόμα γνωστά στην κοινή γνώμη που ενισχύουν την αθωότητά της».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η κ. Καϊλή αποφυλακίστηκε το Πάσχα υπό όρους, μετά την προφυλάκισή της για το σκάνδαλο QatarGate που προκάλεσε πολιτικό «σεισμό» στο Ευρωκοινοβούλιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top