Μητσοτάκης: Πολιτική κόντρα για το ιδιωτικό ελικόπτερο στην Τήνο

Τι απάντησε η Πελώνη – ΣΥΡΙΖΑ: Να δοθεί στη δημοσιότητα το ποσό

Πολιτική κόντρα προκάλεσε το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τήνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή, που ήρθη το lockdown και απελευθερώθηκαν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, επέλεξε να μεταβεί με τη σύζυγό του, Μαρέβα, στο νησί του Αιγαίου, όπου διατηρεί κατοικία.

Ο πρωθυπουργός έφυγε με το πλοίο της γραμμής και θα επέστρεφε με αυτό την Κυριακή το βράδυ, ωστόσο επείγοντες λόγοι οδήγησαν στο να επιστρέψει νωρίτερα με ιδιωτικό ελικόπτερο, το οποίο μίσθωσε ο ίδιος.

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα της εταιρείας και το ποσό

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα για το week end

Μετά από σχετικό δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, ζητώντας να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα της εταιρείας, αλλά και το ποσό που δόθηκε.

«Επίσημες διαρροές ου Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης, που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο  της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

H viral αντίδραση του Μητσοτάκη σε γυναίκα που δεν έκανε το εμβόλιο

«Προφανώς, είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο". "Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν», σημειώνει και προσθέτει:

«Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο", συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας τις "διαβεβαιώσεις" ότι "αυτήν τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά "μισθωμένο».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει ζητώντας να δοθεί στη δημοσιότητα «το όνομα της εταιρείας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη "μίσθωση"».

Πελώνη: Ο Μητσοτάκης δεν κάνει θαλάσσια ταξί τα ελικόπτερα του στρατού

«Ο πρωθυπουργός μετέβη με το πλοίο της γραμμής για ιδιωτική επίσκεψη», τόνισε η Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συνεχίζοντας, με αιχμές προς την προηγούμενη κυβέρνηση, είπε: «Λόγω αλλαγής του προγράμματος, μίσθωσε ιδιωτικό ελικόπτερο, επιλέγοντας να μην κάνει θαλάσσιο ταξί τα ελικόπτερα του στρατού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top