Εμβολιάστηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Κάντε το όσο γίνεται περισσότεροι

Έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία με το νοσηλευτικό προσωπικό

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό λίγα λεπτά με τις 14.00 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδεύτηκε εντός του νοσοκομείου από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ιστορική στιγμή: Έγινε το πρώτο εμβόλιο για κορωνοϊό στην Ελλάδα

Η κυρία Σακελλαροπούλου έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με το νοσηλευτικό προσωπικό, τους ευχαρίστησε και έκατσε για λίγα λεπτά στον χώρο αναμονής της αίθουσας, όπως προβλέπεται.

«Τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Όλοι αυτοί οι ερευνητές σε όλον τον κόσμο, που μόχθησαν, για να έχουν εγκαίρως όσο γίνεται πιο γρήγορα το εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία», δήλωσε η κυρία Σακελλαροπούλου, πριν αποχωρήσει.

Κορωνοϊός: Για πόσον καιρό μας προστατεύουν τα αντισώματα

 «Η Ε.Ε. απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης. Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υλοποιήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας», πρόσθεσε η ΠτΔ.

«Τώρα πια, δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο γίνεται περισσότεροι, για να μπορέσουμε να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια και να πάρουμε πίσω τις ζωές μας,, να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας», κατέληξε.

Κικίλιας: Η πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης

Υπενθυμίζεται ότι στις 13.00 έγραψε ιστορία η νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη, η οποία έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην Ελλάδα, που εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top