Να ανοίξουν πάλι τα χειμερινά θέατρα αποφασίζει η κυβέρνηση 

Σε τέσσερα επίπεδα η πληρότητα ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας   

Θα ανοίξει ξανά η αυλαία στα χειμερινά θέατρα μετά από οκτώ μήνες!  Αυτή είναι η πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού και της κυβέρνησης, η οποία εκπονεί σχέδιο, σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας  Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  με μέτρα τεσσάρων επιπέδων, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, ενώ αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις στο τέλος της εβδομάδας.

Αναστολή και σε παραστάσεις σε υπαίθρια θέατρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς  

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ  

Μετά από 8 μήνες, πολλές αντιδράσεις και πρόβες με....  μάσκες, τα κλειστά θέατρα θα ανοίξουν  με τα επιδημιολογικά δεδομένα να καθορίζουν τις πληρότητες. Τα ποσοστά χωρητικότητας θα οριστικοποιηθούν αυτές τις ημέρες και θα ανακοινωθούν την Παρασκευή. 

Χαρδαλιάς: Έρχονται στοχευμένα μέτρα την Παρασκευή για τον Covid-19  

Στη Γαλλία,  ενώ τα μπαρ από σήμερα και για δύο εβδομάδες κλείνουν, τα θέατρα και τα σινεμά παραμένουν ανοιχτά με αυστηρά όμως υγειονομικά πρωτοκολλα. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ιταλία, ενώ στην Βρετανία σταδιακά τα θέατρα αρχίζουν να επαναλειτουργούν. 

Στη χώρα μας, περίπου 8 στους 10 Έλληνες είναι διατεθειμένοι σύμφωνα με δημοσκόπηση του youfly να πάνε στο θέατρο,  ακόμη και με μάσκα. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top