Μητσοτάκης για Πανελλήνιες: Συγχαρητήρια στα παιδιά πριν βαθμολογηθούν

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών στους μαθητές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, «πριν ακόμη βαθμολογηθούν», έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμά του στο Twitter.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει πως οι μαθητές νίκησαν φέτος «τις πρωτόγνωρες δυσκολίες μίας διαφορετικής χρονιάς».

Πανελλαδικές 2020: Αυτό είναι το θέμα που έπεσε στην Έκθεση

«Τα παιδιά μας νίκησαν, φέτος, τις πρωτόγνωρες δυσκολίες μιας διαφορετικής χρονιάς. Τα συγχαρητήρια, λοιπόν, τους αξίζουν πριν ακόμη βαθμολογηθούν. Νικητές θα βγουν και στη μάχη των εξετάσεων που ξεκινά σήμερα. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή τους ανήκει. Καλή δύναμη σε όλες και όλους!» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα αξίζει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν θα εξαντλεί τα παιδιά της. Και θα το αποκτήσει, σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ανταγωνισμός και η βαθμοθηρία μεταξύ 18χρονων είναι προϋπόθεση αριστείας και προόδου» τόνισε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η προσπάθεια στο σχολείο για τη μόρφωση σας ανοίγει δρόμους. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες μπροστά σας. Με πίστη στον εαυτό σας και έμπνευση από τα όνειρα σας θα τα καταφέρετε. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις», σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Φτάσατε ως εδώ, κόντρα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πρώτα απ' όλα, όμως, με φιλοδοξία για να πετύχετε τους στόχους σας. Και από αυτή τη δοκιμασία να κρατήσετε αυτό: Σημασία έχει να προχωράς μπροστά κόντρα στα εμπόδια που σου ορθώνουν. Το μέλλον το κρατάτε εσείς στα χέρια σας, ό,τι και να καταφέρετε σε αυτές τις εξετάσεις. Και μπορείτε να κερδίσετε μια ζωή αντάξια των ονείρων σας. Η ελπίδα θα υπάρχει πάντα όσο οι νέοι θα αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Όσο θα σηκώνονται ακόμα και όταν πέφτουν. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας», αναφέρει στο μήνυμά του το ΚΚΕ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top