Οργή Μητσοτάκη για την κατάληψη στον ΟΣΕ – «Αυτό δε θα ξανασυμβεί»

Κάτια Μακρή: Πού φταίει και η κυβέρνηση με τις διατάξεις που δε φέρνει

«Χτύπησαν» πάλι οι συνδικαλιστές στα τρένα που κράτησαν απροειδοποίητα ομήρους χιλιάδες επιβάτες.  Όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα,  ανεξάρτητα από το αν οι συνδικαλιστές ειδοποίησαν ή όχι τη διοίκηση ότι θα απεργήσουν, κανείς δεν ειδοποίησε όμως τους πολίτες.  

Αναγκαστική «απεργία» για μισή μέρα στα τρένα λόγω... κατάληψης!

Από το Υπουργείο Μεταφορών λένε μάλιστα ότι  οι συνδικαλιστές  τα ξημερώματα μπλοκάρανε τα κλειδιά στις διακλαδώσεις των γραμμών  για να μην μπορούν να κινηθούν τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και έκαναν κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Ρέντη.  

«Και ποιον εκδικήθηκαν βεβαίως; Τον πλούσιο που παίρνει τον προαστιακό στις 7 το πρωί;  Όχι, τον πολίτη που θέλει να πάει στη δουλειά του» τόνισε.  

Άρχισαν τα όργανα: Χάος στους δρόμους λόγω της απεργίας

Όπως επίσης  ανέφερε η Κ. Μακρή, ο πρωθυπουργός  συζήτησε το ζήτημα το μεσημέρι και με τον υπουργό Υποδομών λέγοντας πως  «η κατάληψη που διέπραξαν είναι αδίκημα και  πρόκειται για μια πρωτοφανή, απροειδοποίητη ταλαιπωρία των πολιτών». 

Η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star πρόσθεσε πάντως ότι δεν φταίνε μόνο οι συνδικαλιστές, αλλά και  η κυβέρνηση,  που από τον Δεκέμβριο έχει αναγγείλει ότι θα φέρει ρύθμιση για την ελάχιστη εγγυημένη υπηρεσία, δηλαδη να υπάρχουν πάντα τρένα ασφάλειας και μέχρι τώρα την έχει στα συρτάρια.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top