Επιμένει στην αποπομπή Άδωνι για τις δηλώσεις του ο ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης: Δηλαδή αυτοί μπορούν να λένε πως τα πήραμε και εγώ όχι;

Την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνηση ζητά για δεύτερη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τετάρτης, πηγές της Κουμουνδούρου έκαναν λόγο για «ασυναρτησίες και αυτογελιοποίηση».

«Αδυνατούμε πλέον να παρακολουθήσουμε τις ασυναρτησίες και την αυτογελιοποίηση του κ. Γεωργιάδη, που το ίδιο απόγευμα αναιρεί όσα δήλωσε το μεσημέρι», είπαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπόνοιες για χρηματισμό Τσίπρα - Πολάκη από τη Novartis άφησε ο Γεωργιάδης!

«Ωστόσο, το ερώτημα για τον κ. Μητσοτάκη παραμένει: Θα έχει το θάρρος να αποπέμψει από τη κυβέρνησή του τη ντροπή της παράταξής του ή θα συνεχίζει να καλύπτει τις αθλιότητές του. Ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά για να τον ξεφορτωθεί» καταλήγουν οι κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Γεωργιάδης: Δηλαδή αυτοί μπορούν να λένε πως τα πήραμε και εγώ όχι;

«Ο κ. Τσίπρας επί τέσσερις μέρες μου ζητούσε να αποκαλύψω ποιοι πολιτικοί χρηματίζονται», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος στις δηλώσεις που είχε κάνει σε ελβετικό ντοκιμαντέρ.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων, με τρόπο που ωφελήθηκαν οι εταιρείες και δεν έβγαλαν τις τιμές γιατί θα έβλεπε ο λαός πόσο μεγάλες ήταν οι αυξήσεις», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε: «Αν μπορεί ο Πολάκης και ο Τσίπρας μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ότι τα πήραμε, εγώ δεν μπορώ; Αυτοί μπορούν κι εγώ δεν μπορώ;».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top