Στο Star η υποψήφια της ΝΔ που δέχθηκε επίθεση στα Εξάρχεια

Εξαγριώθηκε αντιεξουσιαστής επειδή μοίρασε φυλλάδια στο άβατο

Επίθεση στα Εξάρχεια δέχθηκε η ηθοποιός  και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών,  Κορίνα Δαμουλιάνου. Η νεαρή υποψήφια μίλησε στο  ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στο "αβατο" της πόλης.

Κορίνα Δαμουλιάνου: Επίθεση στα Εξάρχεια δέχθηκε η υποψήφια με τη ΝΔ

«Δηλαδή πρέπει να ανοίξουν μύτες  για να νιώσουμε ότι εκεί μέσα είναι άβατο και ότι δεν μπορούμε ούτε να περπατήσουμε;» αναρωτήθηκε, μιλώντας στην Κατερίνα Ρίστα. 

Η υποψήφια βουλευτής, το μεσημέρι της Τετάρτης κατέβηκε στα Εξάρχεια για να μοιράσει τα προεκλογικά της φυλλάδια. Αντί όμως να γνωρίσει κατοίκους και μαγαζάτορες της περιοχής, γνώρισε το σκληρό πρόσωπο του "άβατου".  

«Όπως μοίραζα τα φυλλάδια ήρθε ένα παλικάρι τα πήρε, μου τα έσκισε, με έσπρωξε, προσπάθησε να μου πάρει και τις κάρτες. Εγώ έπαθα σοκ, βγήκε ο κόσμος, προσπάθησε να τον μαζέψει. Χτυπούσε άλλα αυτοκίνητα και με τραβούσε απο εδώ και από εκεί» δηλώνει στο Star. 

Ο αντιεξουσιαστής την έβριζε και την αποκαλούσε φασίστρια.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει. Σήμερα είναι η Κορίνα, αύριο ο Κώστας, η Μαρία,  η Δέσποινα,  δεν είναι δυνατόν στο κέντρο του Πολιτισμού να μη μπορείς να περάσεις γιατί κάποιοι στο απαγορεύουν. Ποιοι είναι αυτοί που θα μου πουν εμένα να μην μπω, πού;» αναρωτιέται επίσης.   

Προσθέτει η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ: «Δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι που πιστευουν κάτι διαφορετικό και αυτό είναι το τρομακτικό».

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν για πολλοστή φορά ότι ούτε οι ίδιοι μπορούν να περάσουν απο τον "πυρήνα" των Εξαρχείων. Πόσω μάλλον κάποιος πολιτικός.

«Αν κατέβεις πλατεία μπορεί να φας αδέσποτη…  έτσι! Θα υποστείς τις συνέπειες» δηλώνει στην κάμερα του Star o κάτοικος Εξαρχείων Σπύρος Βενιέρης, ενώ ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, ο   Παναγιώτης Καραγιάννης  επισημαίνει:  «Θες να πας Κάνιγγος και σκέφτεται αν θα γυρίσει με σπασμένο κεφάλι». 

Η συνέντευξη με την Κορίνα, την οποία είχαμε γνωρίσει ως τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρρά στο σίριαλ «Πάτερ Ημών», έγινε στην καρδιά των Εξαρχείων. Η απόφαση ήταν δικιά της έτσι ώστε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσοι πιστεύουν ότι τα Εξάρχεια τους ανήκουν.  «Όσο και να φοβόμαστε θα παλέψουμε για να αλλάξει αυτό» διαμήνυσε η ίδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top