Η Νοτοπούλου έκανε προεκλογική αφίσα τον Αντετοκούνμπο

Το post στο Instagram και το μήνυμα «ήσουν πάντοτε ένας από εμάς!»

νοτοπουλου

Προεκλογική ανάρτηση με «πρωταγωνιστή» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου στο Instagram της.

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, δημοσίευσε post στο Instagram με τον «Greek Freak. Στη μία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορά φανέλα των Μπακς και στην άλλη φανέλα της Εθνικής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

 

Στη σχετική φωτογραφία υπήρχαν οι λεζάντες «Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης», «Greek to the core! Ήσουν πάντοτε ένας από εμάς!», «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

Στο μήνυμά της η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραψε: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανεβαίνει στην κορυφή, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε». Το 2015, όμως, καταψήφισε το νομοσχέδιο που έδινε την Ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top