Nοτοπούλου για την αποτυχία της: «Ίσως φταίνε οι ροζ μου γόβες»

Τι απάντησε στην ερώτηση για το αν έκανε προσωπικά λάθη

Τέταρτη ήρθε  η Κατερίνα Νοτοπούλου στις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη με την ίδια  να…  εξηγεί τους λόγους που δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με τη δήλωση  ότι ίσως φταίνε οι ροζ της γόβες! 

«Κατακτήσαμε μία από τις πρώτες θέσεις» δήλωσε η… τέταρτη Νοτοπούλου!
 

Το ροζ δε φάνηκε πάντως να είναι το τυχερό χρώμα της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Με ένα ροζ κοστούμι ψήφισε την Κυριακή  και δυο ροζ ψηλοτάκουνες γόβες  που ίσως και να ευθύνονται για την ήττα της στις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης.

Η πρώην υπουργός σε συνέντευξή της  στο GRTimes.gr προσπάθησε να εντοπίσει τα λάθη της παράταξής της. Στην ερώτηση αν έκανε προσωπικά λάθη απάντησε : «Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς».  

Το εκλογικό κέντρο της κυρίας Νοτοπούλου, το γνωστό «Νοτοπόλιταν»  όπως το είχε ονομάσει αυτή τη στιγμή είναι κλειστό. Οι συνεργάτες της λίγο μετά τις 11 και  μισή το πρωί κατέβασαν στόρια και έκλεισαν πόρτες, όταν επιβεβαιώθηκε από την επανακαταμέτρηση ότι τερματίζει τέταρτη στον γύρο των δημοτικών εκλογών. 

«Είμαι μια υποψήφια που δέχτηκα το μεγαλύτερο μπούλινγκ πανελλαδικά. Δέχτηκα λάσπη από όλους» υποστήριξε επίσης η υποψήφια δήμαρχος.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top