Σύμβουλος του Σγουρού υπέρ Πατούλη: Συντρίψτε τη Δούρου!

«Έλεγα να επιλέξω αποχή αλλά μετά άκουσα τη δήλωση της Δούρου»

Στήριξη στον Γιώργο Πατούλη, για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής, δίνει ο περιφερειακός σύμβουλος του Γιάννη Σγουρού, Σωτήρης Μεθενίτης.

Ο πρώην δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, ο οποίος βρέθηκε στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας για μόλις 5 ψήφους τον Κυριάκο Κοντάκη, είπε πως μετά τον αποκλεισμό του κ. Σγουρού από τον β΄γύρο, σκεπτόταν να επιλέξει αποχή. Αυτό, μέχρι να ακούσει τη δήλωση της κυρίας Δούρου για την επιτυχία της να διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια Αττικής στον δεύτερο γύρο.

Debate εν όψει των εκλογών της Κυριακής θέλει ο Πατούλης

«Ήταν τόσο αλαζονικός ο λόγος της που ήθελα να σπάσω την τηλεόραση. Ένας λόγος αλαζονικός, εγωιστικός, χωρίς ίχνος στοιχειώδους αυτοκριτικής και μεταμέλειας για όσα έχει κάνει. Σαν άνθρωπο με ξεπέρασε η αλαζονική της δήλωση. Το μόνο που βρήκε να πει, μετά από 103 νεκρούς στο Μάτι και 25 νεκρούς στη Μάνδρα, ήταν ότι το αποτέλεσμα ήταν η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες», είπε ο κ. Μεθενίτης.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μεθενίτης

 «Συντρίψτε τη Δούρου» είναι το μήνυμα που στέλνει ο περιφερειακός σύμβουλος του Γιάννη Σγουρού, Σωτήρης Μεθενίτης / Πηγή φωτογραφίας: facebook

«Μετά από αυτή την εμφάνιση, ο Γιώργος Πατούλης φαντάζει πολύ καλύτερη λύση. Τον επιλέγω ως “το μη χείρον, βέλτιστον”. Η έκκλησή μου είναι σαφής: συντρίψτε πολιτικά την κυρία Δούρου! Δεν πρέπει να ξεπεράσει με τίποτα το 33-35%, η ήττα της να είναι συντριπτική», πρόσθεσε.

Ο κ. Μεθενίτης τόνισε στη συνέχεια πως στο επόμενο διάστημα θα αναπτυχθεί ένας προγραμματικός διάλογος μεταξύ Πατούλη και Σγουρού για το πώς θα διοικηθεί η Περιφέρεια. «Ξεκαθαρίζω πως δε θέλω και δε θα λάβω κανένα αξίωμα», υπογράμμισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top