Σε Λευκάδα και Άκτιο ο Τσίπρας- Στηρίζει Πολάκη- Μαζί του η Μπέτυ Μπαζιάνα

Εγκαινίασε την 5η βάση Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ

Στο Άκτιο και τη Λευκάδα περιοδεύει σήμερα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος το βράδυ θα μιλήσει στα Γιάννενα. Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες τον Παύλο Πολάκη, εγκαινιάζοντας το πρωί το νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. «Να πω ένα δημόσιο μπράβο στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας…»

Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη νέα βάση αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην αεροπορική βάση του Ακτίου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη.

Στα λευκά η Μπέτυ Μπαζιάνα

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο του Ακτίου ήταν και η Μπέτυ Μπαζιάνα, ντυμένη στα λευκά και κρατώντας μια ανθοδέσμη για την ημέρα της μητέρας.

Νέα επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη από την Πρέβεζα

Χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση στην Πρέβεζα, τόπο καταγωγής του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Εξαπέλυσε όμως και νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.

«Μας πολεμούν με ανήθικα μέσα. Γροθιές κάτω από τη μέση, λάσπη, βούρκος. Να δώσετε ένα μάθημα στους αλαζόνες που δε ζουν χωρίς εξουσία».

Δείτε το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top