Λαχεία πρόσφερε ο Μητσοτάκης στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Βλαχάκο!

Βόλτα στην πόλη, συνομιλία με επαγγελματίες και με άστεγο


Βόλτα στον Πειραιά μαζί με τον Νίκο Βλαχάκο, τον  υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στην πόλη, έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επίσκεψη υπήρξε και ένα… απρόσμενο «τυχερό» για τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά.  Στη στάση που έκαναν στην πλατεία Κοραή, συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τσεκάροντας με ένα λαχειοπώλη το λαχείο που είχε αγοράσει από τον ίδιο λαχειοπώλη προ ημερών, διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει στον  λήγοντα. «Αυτό δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι», είπε ο κ. Μητσοτάκης και μαζί με τις δύο κερδισμένες πεντάδες, αγόρασε κι άλλη μία, την οποία χάρισε στον υποψήφιο δήμαρχο του Πειραιά!

(O Κυριάκος Μητσοτακης στη βόλτα στους δρόμους του Πειραιά με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βλαχάκο)  

Πρώτη  στάση για τον πρόεδρο της ΝΔ και τον υποψήφιο δήμαρχο ήταν η πιάτσα των ταξί στην Πύλη του Λιμανιού όπου συνομίλησαν  με οδηγούς ταξί καθώς και το προεδρείο του σωματείου τους στον Πειραιά.  

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε και πάλι ότι υπάρχει εσκεμμένη διαστρέβλωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τον κλάδο των ταξί. «Μου δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε μερικές παρεξηγήσεις που δεν σας κρύβω ότι σε προσωπικό επίπεδο με έχουν ενοχλήσει πολύ. Θέλω λοιπόν να μας κρίνετε γι’ αυτά που λέμε κι όχι γι’ αυτά που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο στόμα μας, ενώ δεν τα έχουμε πει», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε: «Είπαμε από την πρώτη στιγμή και πολύ ξεκάθαρα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες έρχονται και ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους ταξιτζήδες, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα». Στον αντίποδα, εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «δεν έχουμε κανένα ζήτημα με την εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που θα κάνουν τη δική σας τη δουλειά καλύτερη και θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία, για να μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί σε ένα μεταφορικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει».

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά και συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε σέλφι σε... σουβλατζίδικο!   

Ένας φαρμακοποιός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον κλάδο του και ο κ. Μητσοτάκης δεν απέφυγε ένα αιχμηρό σχόλιο: «Δυστυχώς παλαιότερα οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι σάς είχαν κοροϊδέψει, και ήθελαν να κάνουν όλα τα φαρμακεία εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ», του είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον κ. Βλαχάκο αλλά και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήπιαν έναν καφέ και έτυχαν θερμής υποδοχής από πολίτες οι οποίοι τους εύχονταν κάθε επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.
 
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία στάση για να πάρει από έναν πωλητή το γνωστό περιοδικό «Σχεδία», το οποίο στηρίζει άστεγους συμπολίτες μας. «Το ξέρω Πρόεδρε ότι μας στηρίζετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη Σχεδία και μάλιστα από μένα», του είπε ο πωλητής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πωλητή του περιοδικού των αστέγων "Σχεδία" 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top