Τι είπε ο Κατρούγκαλος με τον Τσαβούσογλου στις Βρυξέλλες

«Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα» σύμφωνα με διπλωματικές πηγές

Τετ α τετ με τον Τούρκο ομόλογό του είχε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών στο περιθώριο της διάσκεψης των Βρυξελλών για τη Συρία. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές Κατρούγκαλος και Τσαβούσογλου είχαν ουσιαστική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Επικεντρώθηκαν στην οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης και στην προετοιμασία της συνάντησής τους στην Αττάλεια στις 21 Μαρτίου, μία ημέρα μετά την τριμερή στο Ισραήλ.  

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Την ίδια ώρα, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψηφίζει υπέρ του παγώματος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Ωστόσο, οι Έλληνες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού τάσσονται υπέρ των ανοιχτών διαύλων με την Τουρκία και καταψηφίζουν. 
 

ΑΓΚΥΡΑ: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ"

"Aυτή έκθεση δεν έχει κανένα αντίκρυσμα, κανένα νόημα, καμιά αξία για την Τουρκική Δημοκρατία και για τον τουρκικό λαό " σχολίασε ο  Αμντουλχαμίντ Γκιου, υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας. 

ΑΓΚΥΡΑ: "ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ S400 ΚΑΙ F35"

Στο μέτωπο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Άγκυρα επιμένει ότι θα πάρει τα F35 τον Nοέμβριο αλλά και τους ρωσικούς S400, παρά τις προειδοποιήσεις της Ουάσιγκτον. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top