Οι θεαματικές αλλαγές στην εμφάνιση των γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ

Στροφή 180 μοιρών στο ντύσιμο και στο στυλ

Στροφή 180 μοιρών στην εξωτερική τους εμφάνιση, έχουν κάνει πολλές απο τις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ. Τα τελευταία χρόνια η αλλαγή για κάποιες βουλευτίνες ή υπουργούς, ήταν θεαματική. Άλλαξαν στυλ, προσέχουν περισσότερο το ντύσιμό τους και πολλές απο αυτές ανέδειξαν την θηλυκή τους πλευρά.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΤΥΣ ΜΠΑΖΙΑΝΑ

Ανέλαβε το ρόλο της πρώτης κυρίας πριν απο 4 χρόνια. Η Μπέτυ Μπαζιάνα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μεταμορφώθηκε εντελώς, προς το καλύτερο. Άφησε στη ντουλάπα της το μποέμ στυλ με τις φαρδιές φούστες και τα σανδάλια και υιοθέτησε σινιέ φορέματα και ταγέρ. Τα φλας αστράφτουν σε κάθε της εμφάνιση.

(Οι αλλαγές στην εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα)   

Το στιλιστικό make over της συντρόφου του πρωθυπουργού έφτασε στα μαλλιά και το μακιγιάζ. Το ατημέλητο σπαστό look έδωσε τη θέση του σε χαλαρούς κότσους και έντονo  κραγιόν. 

Η ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΥΛ

Η καπαρντίνα εκστρατείας έδωσε τη θέση της σε ένα καμιλό παλτό με ακριβό γούνινο γιακά. Χρειάστηκε ένα…  υπουργείο δρόμος ώστε η Έφη Αχτσιόγλουαπο κορίτσι της διπλανής πόρτας να γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα.   Ψηλά τακούνια και εφαρμοστά φορέματα αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά της υπουργού Εργασίας.

(Η Έφη Αχτσιόγλου και η αλλαγή στυλ)  

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΛΛΑΓΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ  

Η αλλαγή της Κατερίνας Νοτοπουλου ήταν τόσο αστραπιαία όσο και η ανέλιξή της στα πολιτικά αξιώματα. Κλείδωσε τα αθλητικά στο ντουλάπι, φόρεσε ψηλοτάκουνες γόβες και σέταρε τσάντες με παπούτσια. 

(Η αλλαγή της Κατερίνας Νοτοπούλου)  

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  

Άλλες  σγούρυναν τα μαλλιά, όπως η Θεανώ Φωτίου,  άλλες έγιναν ξανθές, όπως η Ευη Καρακώστα, ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου φαίνεται να επισκέπτεται πιο συχνά το κομμωτήριο. Γεγονός είναι ότι άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξαν ριζικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top