Εντυπωσιακή η Νοτοπούλου στα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης

Ήταν στο πλευρό του πρωθυπουργού

Τα βλέμματα όλων τράβηξε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου στα εγκαίνια του σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης.

Φορώντας ένα λευκό midi φουστάνι σε στενή γραμμή που αναδείκνυε τη σιλουέτα της ήταν στο πλευρό πρωθυπουργού και μέσα σε πολλές φωτογραφίες τόσο στο ΥΜΑΘ όσο και στα εγκαίνια του σταθμού του μετρό.

Τσίπρας Νοτοπούλου

Θεσσαλονίκη - πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ

εγκαίνια μετρό θεσσαλονίκης τσίπρας νοτοπούλου

Ξενάγηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό της Θεσσαλονίκης, Συντριβάνι. Στο πλευρό του μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Νοτοπούλου

«Το 2019 θα μας βρει με ένα νέο πανεπιστήμιο, εξαιρετικά ισχυρό, με παρουσία σε έξι πόλεις», δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στο γραφείο του, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. 

Τσίπρας για μετρό Θεσσαλονίκης: Έτοιμοι στο 95% οι 13 πρώτοι σταθμοί

Άτομα με Σύνδρομο Down τα… έψαλαν στον Αλέξη Τσίπρα

«Ο υπουργός Παιδείας από την πρώτη στιγμή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή μας και σε άριστη συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές, τις οποίες ευχαριστούμε θερμότατα γι' αυτή τη συνεργασία, νομίζω ότι κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα», τόνισε η κ. Νοτοπούλου.

«Τοποθετούμε τη Μακεδονία και τη Θράκη στον πανευρωπαϊκό χάρτη τον ακαδημαϊκό, με ιδιαίτερες αξιώσεις», ανέφερε η υφυπουργός, επισημαίνοντας πως «έχουμε στα χέρια μας, στην περιοχή μας, δύο ιδιαίτερα αναπτυξιακά εργαλεία, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας που συστήνουμε».

Το νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο θα προκύψει από τη συνέργεια τριών ΤΕΙ (Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) και του μέχρι τώρα Διεθνούς Πανεπιστημίου.


Ν.Δ.: Ακάθεκτη στο καταστροφικό έργο της στην ανώτατη εκπαίδευση η κυβέρνηση

Την εξαγγελία του Πρωθυπουργού περί ίδρυσης νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη σχολίασε η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως.

Σε δήλωσή της, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «συνεχίζει ακάθεκτη το καταστροφικό της έργο» στην ανώτατη εκπαίδευση, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα «την πλήρη αποδιοργάνωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας».

«Προχωρά σε νέες καταργήσεις ΤΕΙ και συγχωνεύσεις με ΑΕΙ, χωρίς ακαδημαϊκά κριτήρια, χωρίς μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, χωρίς να λαμβάνονται υπ' όψιν τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και, βεβαίως, χωρίς μέριμνα για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων» επισημαίνει η κ. Κεραμέως.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top