14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούν το Star!

Τους ενόχλησαν τα ερωτήματα που έθεσε για τον θάνατο Κατσίφα

14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν ερώτηση στη Βουλή όχι για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα , ούτε για την προσπάθεια συγκάλυψης από τις αλβανικές αρχές,  αλλά για να...  χτυπήσουν το Star, που από την πρώτη στιγμή έθεσε τα καίρια ερωτήματα αυτής της ιστορίας:    

1.  Οι αλβανικές αρχές είχαν προσχεδιάσει τη δολοφονία του 35χρονου Βορειοηπειρώτη; 

2.  Γιατί επί 10 ημέρες αρνούνται να παραδώσουν τη σωρό του ; 
 

Το Star προφανώς τους ενόχλησε. Και ως όχημα για να επιτεθούν στο δελτίο μας χρησιμοποίησαν ένα πλάνο που τις πρώτες ώρες έκανε το γύρο των μέσων ενημέρωσης. Αλβανικά κανάλια και ιστοσελίδες μιλούσαν για σύλληψη του Κατσίφα, ενώ εκείνος ήταν ήδη νεκρός. 

 Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  

«Λαμβάνοντας σαν δεδομένο ότι ένας τέτοιος τηλεοπτικός σταθμός έχει τη μέγιστη ικανότητα διασταύρωσης των ειδήσεων που μεταδίδει, ως μοναδικό ενδεχόμενο απομένει η σκόπιμη καλλιέργεια σύγχυσης στους Έλληνες πολίτες» αναφέρουν στην ερώτησ'ή τους οι βουλευτές.   

ΤΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Βρήκαν όμως λάθος επιχείρημα. Γιατί το Star κράτησe από την πρώτη στιγμή αποστάσεις απο την αλβανική προπαγάνδα. Όχι μία και δυο φορές, αλλά  …τέσσερις σε αντίστοιχα ρεπορτάζ και αναφορές δημοσιογράφων του!

1. Λάμπρος Δεμερτζής: «Δεν ξέρουμε αν αυτά τα πλάνα είναι πραγματικά ή αρχείου»

2. Ειρήνη Ζαρκαδούλα : «Δεν μας εξηγούν είναι αρχείο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Πότε τραβήχτηκε αυτή η εικόνα; «

3.Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μένει να διασαφηνιστεί πότε τραβήχτηκαν αυτά τα πλάνα, ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, εάν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο τον άτυχο 35χρονο»

4.Μαίρη Τζώρα:  «Και μόλις με πληροφορούν λοιπόν ότι τα πλάνα τα επίμαχα πλάνα που συζητάγατε τώρα αφορούν πλάνα αρχείου».  

Με αυτό το αστείο πρόσχημα λοιπόν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καραγιαννίδης , ο Γιώργος Κυρίτσης , ο Μάκης Μπαλαούρας και άλλοι 11 συνάδελφοι τους κατηγορούν το δελτίο μας για...  fake news!  

Οι απόψεις τους για τα εθνικά θέματα είναι όμως γνωστές : 

ΚΥΡΙΤΣΗΣ: "ΚΑΚΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ"

Χαρακτηριστική των αντιλήψεων για τα εθνικά θέματα είναι η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου  Κυρίτση, ότι «το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έχει αναχθεί τα τελευταία χρόνια κακώς σε εθνικό θέμα», ενώ ένας άλλος βουλευτής του, ο Μάκης Μπαλαούρας, απάντησε στο ραδιόφωνα «Παραπολιτικά 90,1» στην ερώτηση «το  Μακεδονία σκέτο εσείς θα το απορρίπτατε πλήρως;»:  «Εγώ προσωπικά όχι»! 

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως μαζί τους συμπορεύεται και η Αννέτα Καββαδία,  που σε δύσκολους για εκείνη καιρούς από το 2013 έως το 2015 βρήκε επαγγελματική στέγη στο Star.

Περιμένουμε πάντως την ίδια ζέση που έχουν για το Star και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του,  να την επιδείξουν για όλα τα εθνικά μας θέματα και για τις συνθήκες διαβίωσης των Βορειοηπειρωτών και να καταθέσουν σχετική ερώτηση στη Βουλή…  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top