Δικογραφίες κατά τριών νυν και δύο πρώην υπουργών στη Βουλή

Ποιους πολιτικούς αφορούν και ποιοι ζητούν την ποινική τους δίωξη

Βουλή των Ελλήνων

Δικογραφίες κατά τριών νυν υπουργών και δύο πρώην διαβιβάστηκαν στη Βουλή. 

Η πρώτη αφορά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που σχηματίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Αφορμή το tweet του Π. Καμμένου  για την παρουσία της στην ορκωμοσία του Ερντογάν, με αιχμηρά σχόλια για την ίδια, αναφέροντας μεταξύ άλλων στο  επίμαχο tweet: 

«Με ομήρους δύο  Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο!».

Η δεύτερη δικογραφία αφορά στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά,  ύστερα από μήνυση που κατέθεσε για τη συμφωνία των Πρεσπών η Μακεδονική Οργάνωση Υφηλίου. 

Δικογραφία διαβιβάστηκε και κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου του Αγρινίου για τη διδασκαλία και το περιεχόμενο του βιβλίου των Θρησκευτικών

Η τέταρτη δικογραφία στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη μετά από μήνυση ιδιώτη που δεν έλαβε  αναδρομικά επίδομα πρόνοιας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πρόνοιας και η τελευταία στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πάχτα,  ύστερα από μήνυση του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα εναντίον του,  για την υπόθεση των Μεταλλείων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top