Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Κινήματος Αλλαγής θέλει ο Κρεμαστινός

Πως σχολιάζει τη συμμετοχή της Ξενογιαννακοπούλου στην κυβέρνηση

Ο βουλευτής του Κινήματος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ,Δημήτρης Κρεμαστινός

Ανοικτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν μεγαλύτερο και κυβερνών κόμμα, πραγματικά θέλει τη συνεργασία των δύο κομμάτων θα πρέπει ορισμένοι υπουργοί και στελέχη του να πάψουν να στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι φυσικό η δράση να προκαλεί αντίδραση και να απομακρύνει τη κάθε σκέψη για συνεργασία των δύο αυτών πολιτικών χώρων» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος τόνισε πως χρειάζεται περισυλλογή και προβληματισμός για το σημερινό τους περιεχόμενο για να συγκροτηθεί μια ενιαία προοδευτική παράταξη που θα αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες και τις προκλήσεις.

Απαντώντας, εξάλλου, σε ερώτηση για τη συμμετοχή της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στη κυβέρνηση σημειώνει πως «ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι οι κομματικές μεταγραφές δεν έχουν βοηθήσει ουδέποτε τα ίδια τα κόμματα, αλλά ούτε καν τους ίδιους μεταγραφόμενους». 

Τέλος, ο κ. Κρεμαστινός υποστήριξε πως η επιλογή των μνημονίων, αντί της άτακτης χρεοκοπίας, από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2010 ήταν πατριωτικό καθήκον κι έπρεπε να στηριχθεί απ’ όλα τα κόμματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top