Χαμός στη Βουλή μετά από υπονοούμενα του Παππά της ΧΑ για «Μακρονήσια»

Ένταση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το βράδυ στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Παππά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  μετά από υπονοούμενο του πρώτου για «Μακρονήσια»! 

Σχολιάζοντας συγκεκριμένα την τροπολογία για το γκρέμισμα των αυθαιρέτων και ειδικά το σημείο που αφορά τα αυθαίρετα της Μακρονήσου, o Χ. Παππάς  άφησε υπονοούμενο πως δεν χρειάζεται γκρέμισμα γιατι το μνημείο θα…  χρειαστεί. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  το εξέλαβαν ως απειλή για «Μακρονήσια»  εναντίον τους και υπήρξε έντονη αντίδρασή τους. Ο Χρ. Παππάς πάντως αρνήθηκε ότι διατύπωσε  απειλή. 

«Για τη Μακρόνησο συμφωνώ, είναι μνημείο,  θα χρειαστεί. Δε θα γκρεμιστεί τίποτα κι αν θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία θα χρειαστεί ως εθνικό πάρκο και ως εθνικό μνημείο»  είπε ο Παππάς ενώ ακούγεται κάποιος να τον αποκαλεί «φασίστα».  

Ακολούθησε ένταση με όρθιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να του φωνάζουν.  

«Βλέπουμε με καλυμμένο τρόπο απειλές που θυμίζουν αυτά που έλεγε ο  Μπαρμπαρούσης» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς,  ο οποίος πρόσθεσε ότι το «να απειλούνται δημοκρατικοί βουλευτές με Μακρονήσια είναι ύβρις και πρέπει να καταδικαστεί».  

Το  υπονοούμενο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής καταδίκασε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Κρεμαστινός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top