Αποκάλυψη Star: Τι έγραφαν οι απειλητικές επιστολές προς τον υπουργό Εξωτερικών

Κάτια Μακρή: Έτσι απειλούσαν τον Κοτζιά! - Νέα ενημέρωση 03-02-2018 08:02

Οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αμέσως μετά τις  τρεις απειλητικές επιστολές και τα  δύο τηλεφωνήματα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά  και ανακάλυψαν ότι το ένα τηλεφώνημα έγινε από άνδρα 55 ετών, που κατοικεί στους Αμπελοκήπους, ο οποίος ήδη έχει κληθεί από τις αστυνομικές αρχές για να δώσει εξηγήσεις,  όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει εξακριβωθεί αν  πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που έστειλε τις επιστολές.    

Όπως αποκάλυψε επίσης η Κ. Μακρή, οι  επιστολές προς τον υπουργό Εξωτερικών «ήταν γεμάτες μίσος».   H πρώτη επιστολή έγραφε «όσες Μακεδονίες υπάρχουν τόσες θα είναι και οι σφαίρες στον εγκέφαλό σου».

Η δεύτερη έγραφε «θα εκτελέσουμε όποιον από τους 300 το ψηφίσει. Θα ξεκινήσουμε από όποιον το υπογράψει και την οικογένειά του».   

H τρίτη επιστολή απειλούσε επίσης: «Θα σε εκτελέσουμε. Την Κυριακή θα καταστρέψουμε τα κτίρια των προδοτών και τη Βουλή».

Αμέσως, όπως ήταν φυσικό, σήμανε συναγερμός και το ζήτημα κατέληξε στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος  έδωσε εντολή να διερευνηθεί εξονυχιστικά από τις αστυνομικές αρχές το ζήτημα των επιστολών και τα στοιχεία που μπορεί να βρεθούν  σε αυτές (δακτυλικά αποτυπώματα κλπ).

Όπως ανέφερε η σχολιάστρια του Star, o υπουργός Εξωτερικών παραμένει ψύχραιμος, όσο είναι δυνατόν βέβαια όταν δέχεται τέτοιου τύπου απειλές, ενώ αποδίδει το περιστατικό στην ακραία πόλωση και ειδικά από εθνικιστικούς κύκλους αυτές τις ημέρες, λόγω του Σκοπιανού.            

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top