Κ. Μακρή: Τοπίο στην ομίχλη η κυβερνητική συνεργασία παρά τις διαβεβαιώσεις Καμμένου

Να τετραγωνίσουν πολιτικά τον κύκλο επιχειρούν κυβέρνηση και ΑΝΕΛ

Με τοπίο στην ομίχλη μοιάζει η συγκυβέρνηση, καθώς τα  "ναι μεν αλλά" του Πάνου Καμμένου προβληματίζουν σοβαρά το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως επισήμανε η  Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Πάνος Καμμένος επιχειρεί πολιτικά να τετραγωνίσει τον κύκλο:

-Και στα συλλαλητήρια θα πάει (ως ΑΝΕΛ)

-Και «Μακεδονία»  δεν θα ψηφίσει

-Και την κυβέρνηση δεν θα ρίξει.

«Δεν ξέρω πως γίνονται όλα αυτά μαζί, ειναι ένα δύσκολο εγχείρημα πάντως. Το Μαξίμου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι οι δηλώσεις του κ. Καμμένου πως στηρίζει την κυβέρνηση βάζουν τέλος στα σενάριο κυβερνητικής κρίσης» τόνισε η Κ. Μακρή και πρόσθεσε για το ίδιο θέμα:  

«Η καρδούλα τους το ξέρει όμως:  

1. Γιατί οι σχέσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δοκιμάζονται καθημερινά και επιδεινώνονται.

2. Γιατι το Μαξίμου ποντάρει στο ότι θα ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ Και το Ποτάμι. Όμως αν η λύση ειναι δύσκολη,  είναι σε δόσεις ή χωρίς δεσμευτικές  εγγυήσεις,  δεν ειναι καθόλου σίγουρο ότι τελικά τα δύο κόμματα θα ψηφίσουν».

Κατέληξε η σχολιάστρια του Star για το ίδιο ζήτημα:

«Και τότε, μπορεί το Μαξίμου να βρεθεί μόνο του να κυνηγά  μεμονωμένους βουλευτές προκειμένου να πετύχει το 151. Σε κάθε περίπτωση,  η στάση του κ. Καμμένου πάντως προβληματίζει, γιατι δείχνει μια συγκυβέρνηση χωρίς καμια συνοχή σε τόσο βασικά ζητήματα , όπως ειναι το Σκοπιανό».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top