Υπερψηφίσθηκε το πολυνομοσχέδιο με 154 «ναι» επί της αρχής

Ψήφισε «ναι σε όλα» και η Μεγαολοικονόμου - «Ναι» στο άρθρο για τις απεργίες και από τον Θεοχάρη

Υπερψηφίσθηκε πριν από λίγο στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με μία σειρά από προαπαιτούμενα μέτρα που συμφωνήθηκαν με τους θεσμούς για την ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης.

Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν επί της αρχής 154 βουλευτές και το καταψήφισαν  142.  

Το νομοσχέδιο υπερψήφισε και η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ενώ  υπερψήφισε το άρθρο για τις απεργίες και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης. 

Συγκεκριμένα, κατά την ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησαν η ΝΔ στο άρθρο για τα οικογενειακά επιδόματα, το ΚΚΕ στην αρχή του νομοσχέδιο στο άρθρο για τις απεργίες και η ΔΗΣΥ στα άρθρα για τη διαμεσολάβηση και το «πόθεν έσχες» των στελεχών του ΤΧΣ καθώς και για την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς:

- Η ΝΔ, η ΔΗΣΥ, η ΧΑ και η Ένωση Κεντρώων ψήφισαν «όχι» σε όλα

- Το ΚΚΕ ψήφισε «όχι» σε όλα, πλην του άρθρου για τα οικογενειακά επιδόματα, στο οποίο δήλωσε «παρών»

- Το Ποτάμι ψήφισε «όχι» σε όλα, πλην του άρθρου για τις απεργίες, στο οποίο δήλωσε «παρών»

- Η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα ψήφισε «όχι» σε όλα και δήλωσε «παρών» στο άρθρο για τα οικογενειακά επιδόματα

- Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης ψήφισε «όχι σε όλα και «ναι» στο άρθρο για τις απεργίες

- Η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ψήφισε «ναι» σε όλα.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι βουλευτές της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη και 'Αννα Μισέλ - Ασημακοπούλου, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top