Κ. Μακρή: Πολιτική αθλιότητα από Ερντογάν - Λειτούργησε με σχέδιο ο «σουλτάνος»

Παρακάλαγε 6 μήνες για την επίσκεψη - Παραμένει το ερώτημα γιατί η Αθήνα έπεσε στην παγίδα και τον κάλεσε

«Πολιτική αθλιότητα είναι αυτό που έκανε ο Ερντογάν. Παρακαλάει 6 μήνες να έρθει στην Αθήνα  – γιατι όλοι οι Ευρωπαίοι τον έχουν απομονώσει και χρειάζεται την επαφή – δίνει διαβεβαιώσεις πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και όλα θα ειναι συμφωνημένα και στο τέλος τα κάνει όλα αλλιώς» σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα,  για τις προκλήσεις του «Σουλτάνου» στην Αθήνα, όπως και χθες, λίγο πριν την επίσκεψη,  με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης.  

 Όπως πρόσθεσε «ο Τούρκος Πρόεδρος λειτούργησε με σχέδιο κι αντί για ιστορική επίσκεψη , εξελίχθηκε σε ιστορική σύγκρουση».  

Διερωτήθηκε όμως η Κ. Μακρή: «Τώρα βέβαια υπάρχει το ερώτημα: Εμείς γιατι τον πιστέψαμε και γιατι τον καλέσαμε ; Ειδικά αφού είχε προηγηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού του, του Χακάν Τσαβούσογλου στις 3 Νοεμβρίου, ο οποίος πήγε στη Θράκη και έλεγε στους μειονοτικούς “είστε Τούρκοι και σε λίγο θα έρθει ο ηγέτης μας”!».

Η σχολιάστρια του Star ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα ήταν να ανοίξει μέσα στην Αθήνα μειονοτικό θέμα, θέμα αυτονόμησης της Θράκης και να απελευθερώσει βεβαίως και όσους αύριο θέλουν να τον  υποδεχτούν σαν Σουλτάνο στην περιοχή.

Όπως κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή, ο Ερντογάν πήρε μεν τις απαντήσεις που έπρεπε,  όμως έδωσε το δικαίωμα και στα τουρκικά ΜΜΕ να πανηγυρίζουν

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top