Κ. Μακρή: Από έναν λάθος υπολογισμό περίσσεψαν χρήματα για το μέρισμα!

«Εύκολα έκλεισε η συμφωνία για την αξιολόγηση, δύσκολα θα εφαρμοστεί»

To γεγονός  ότι κοινοτικός αξιωματούχος που μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι η συμφωνία για το νέο απεργιακό νόμο  έκλεισε σε 5 λεπτά σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που παρουσίασε σήμερα ο Παναγιώτης Στάθης.  Μάλιστα επισήμανε χαρακτηριστικά την δήλωση του κοινοτικού αξιωματούχου ότι  «εμείς περιμέναμε ένα δράμα, να μας πάρει ένα δυο μήνες και τελικά το κλείσαμε σε χρονο dt».

Ανέφερε για το ζήτημα της συμφωνίας η σχολιάστρια του Star:

«Kάπως έτσι έκλεισε η συμφωνία. Όμως, είδαν τις αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς , τις απεργίες , τη ΔΕΗ και τώρα δεν ξέρουν στην κυβέρνηση  πώς να το διαχειριστούν. Ακυρώνουν τους πλειστηριασμούς, αποσύρουν τις απεργίες. Αντί  δηλαδή για μια σοβαρή αντιμετώπιση,  αντί να βρουν  μια ουσιαστική λύση για την α΄ κατοικία, κάνουν σπασμωδικές κινήσεις».

Όπως  πρόσθεσε η Κ. Μακρή «αυτά όμως δεν ειναι το μοναδικό δείγμα ανεπάρκειας» ενώ  ανέφερε άλλο ένα στοιχείο που  αποκάλυψε σήμερα ο ίδιος κοινοτικός αξιωματούχος. «Τα χρήματα του μερίσματος δεν είναι νέο χρήμα και  δεν προέρχονται απο τη φοροδιαφυγή, όπως λέει ο κ. Τσακαλώτος. Απλώς είχαν υπολογίσει να δώσουν κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης σε 700.000 πολίτες και το έδωσαν σε 500.000!  Με τα χρήματα που περίσσεψαν λοιπόν δίνουν το μέρισμα. Δηλαδή απέκλεισαν φτωχούς ανθρώπους, για να τα δώσουν σε άλλους φτωχούς!      Αυτό δεν  λέγεται πολιτική ανάπτυξης της χώρας. Λέγεται διαχείριση της μιζέριας» κατέληξε στο σχόλιό της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top