Απειλητικό e-mail στον Γαβρόγλου – «Βρωμότουρκε, θα σε γ@@@@@@@@»

Στο στόχαστρο ο υπουργός Παιδείας εξαιτίας της πρόθεσης του να καταργήσει την προσευχή και τον εθνικό ύμνο από τα σχολεία

Απειλητικό e-mail στον Γαβρόγλου

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία εξαιτίας απειλητικού e-mail που εστάλη πριν από λίγες ημέρες στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη στο προσωπικό ταχυδρομείο του κ.Γαβρόγλου, στις 13 Αυγούστου, περιλαμβάνει ύβρεις και απειλές προς τον ίδιο.

Σύμφωνα με το e-mail, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα το bloko.gr, ο κ. Γαβρόγλου, έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ανθρώπων εξαιτίας της πρόθεσης του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει την προσευχή και τον εθνικό ύμνο από τα σχολεία.

Το απειλητικό μήνυμα 

«Λοιπόν, βρωμότουρκε, πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας, γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει… Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία… Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Υμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ… Εχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα… φιλική συμβουλή… »

ΝΔ: Καταδικάζουμε κάθε βίαιη ενέργεια

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ως αποδέκτη τον Υπουργό Παιδείας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ BLOKO.GR

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top