Στην ατζέντα της άτυπης συνόδου του Eurogroup η διαπραγμάτευση θεσμών - Ελλάδας

Στις 7 Απριλίου στη Μάλτα - Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου

Στην ατζέντα της άτυπης συνόδου του Eurogroup  η διαπραγμάτευση θεσμών - Ελλάδας

Η διαπραγμάτευση με την Ελλάδα θα είναι ένα από τα θέματα συζήτησης της άτυπης συνεδρίασης του Eurogroup στην Μάλτα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος  Αθανασίου. Κατά την έναρξη των εργασιών της άτυπης συνόδου του, το   Eurogroup θα ενημερωθεί για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις συνομιλίες μεταξύ των θεσμικών οργάνων (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας και  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και τις ελληνικές αρχές,  μετά την προηγούμενη συνεδρίαση του Eurogroup τον Μάρτιο.

Η έκθεση για την εποπτεία της κυπριακής οικονομίας μετά το τέλος του προγράμματος διάσωσης θα είναι το τελευταίο σημείο στην ημερήσια διάταξη της άτυπης συνεδρίασης της ευρωομάδας στη Μάλτα την Παρασκευή, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Συμβούλιο.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, οι υπουργοί θα ενημερωθούν από τα θεσμικά όργανα σχετικά με τα πρώτα αποτελέσματα της δεύτερης αποστολής εποπτείας μετά το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top