Με… αρβανίτικο τραγούδι η απάντηση του Φαήλου στη διαγραφή του!

H «αποκωδικοποίηση» του γρίφου από το star.gr

Με ένα… αρβανίτικο τραγούδι από το youtube, απάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, στη διαγραφή του από τη ΝΔ σήμερα το βράδυ, λόγω των υπονοουμένων σε ανάρτησή του ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας θα έχει την τύχη των «έξι» της Μικρασιατικής Καταστροφής, άρα θα εκτελεσθεί στο Γουδή!
«Nto Ta Pres Kotsidet» (Θα σου κόψω της κοτσίδες) είναι το τραγούδι που ανέβασε, σε ερμηνεία Γιώργου Μαργ��ρίτη, και σχολίασε : «Αφιερωμένο με Μαυρομματαίικους χαιρετισμούς. Η πολιτική θέση αύριο στο Αntinews».
Όσον αφορά την έκφραση «Μαυρομματαίικοι χαιρετισμοί» το star.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αφορά το Μαυρομμάτι Βοιωτίας, ένα χωριό κοντά στη Θήβα, από το οποίο κατάγεται ο ίδιος κατά το ήμισυ και στο οποίο έχει περάσει πολλά από τα παιδικά του καλοκαίρια. Στο χωριό ομιλούνται ακόμη από τους γεροντότερους τα αρβανίτικα, ενώ προφανώς υπάρχει και «μήνυμα» ότι παραμένει ο ίδιος «αρβανίτικο», δηλαδή αγύριστο κατά την λαϊκή ρήση , κεφάλι.
Ενδιαφέρον έχει φυσικά τι θα γράψει και στην ιστοσελίδα στην οποία κάνει αναφορά, η οποία θεωρείται ότι απηχεί τις αντιλήψεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του οποίου είναι φανατικός υποστηρικτής, παρότι, σε αντίθεση με τους περισσότερους «σαμαρικούς», ο ίδιος υποστήριξε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ��τη διαδικασία εκλογής αρχηγού στη ΝΔ. «Σαμαρά θα λέτε και θα κλαίτε» είναι μία έκφραση που συνηθίζει άλλωστε να χρησιμοποιεί ο ίδιος στα social media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top