Ξυδάκης – Καραγκούνης έγιναν μαλλιά κουβάρια στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια κόντρα με αφορμή τις εξελίξεις

Ξυδάκης – Καραγκούνης έγιναν μαλλιά κουβάρια στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

​"Άναψαν τα αίματα" στο κεντρικό δελτίο του Star, το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, κ.Ν.Ξυδάκης λογομάχησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ, Κ.Καραγκούνη, όταν ο δεύτερος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "γκρέμισε ολόκληρη την οικονομία" .

«Ο πρωθυπουργός ποτέ δεν διέκοψε την διαπραγμάτευση, ζητά την γνώμη του λαού σε μια ιστορική στιγμή» είπε ο κ.Ξυδάκης και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ότι λέει ψέματα με αφορμή τους ισχυρισμούς του για τις συντάξεις και το τελεσίγραφο από την πλευρά των εταίρων .

«Αρνήθηκαν στην Ελλάδα τα ισοδύναμα» πρόσθεσε ο κ.Ξυδάκης, τονίζοντας πως δεν υπήρχε στο τραπέζι καμία λύση για το χρέος .

Από την πλευρά του ο κ.Καραγκούνης έκανε λόγο για δραματικές ώρες, λέγοντας πως «Το δίλημμα του δημοψηφίσματος είναι αν η χώρα θα παραμείνει στην Ευρώπη ή αν θα πάει στην δραχμή» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανύπαρκτες διαπραγματεύσεις .

Ο κ.Ξυδάκης άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να ψηφίσει την πρόταση των εταίρων, εκτιμώντας ότι υπάρχει και ...άλλη διαπραγμάτευση.

«Δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη να καταστρέψουμε και άλλες οικογένειες» πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Καραγκούνη.

«Μπορείτε να εγγυηθείτε στον κόσμο ότι θα πάρει τον άλλο μήνα τις συντάξεις;» τον ρώτησε ο κ.Καραγκούνης και τον κατηγόρησε για διχαστικές πολιτικές.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top