Σαμαράς: Προτείνω μεγάλη συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία

"Η υποτιθέμενη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ως έπος και κατέληξε φαρσοκωμωδία"

Σαμαράς: Προτείνω μεγάλη συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία

​Συνεννόηση «για να υπάρξει συμφωνία έστω και την ύστατη στιγμή» προτείνει στην κυβέρνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α.Σαμαράς, επειδή όπως λέει,«γνωρίζει από τι κινδύνους απειλείται η χώρα».

Μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά, ο πρώην πρωθυπουργός επιχειρεί να αποδομήσει τη στάση του Μεγάρου Μαξίμου στην διαπραγμάτευση, κάνοντας λόγο για «έπος που κατέληξε σε φαρσοκωμωδία» και «ανοησίες με τις οποίες έχασαν χρόνο και τώρα τρέχουν να προλάβουν».

Όλη η δήλωση του Α.Σαμαρά

«Για μια ακόμη φορά, μάθαμε προχθές ότι η συμφωνία είναι έτοιμη, είναι θέμα ωρών ….

Για μια ακόμη φορά, αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα διαψεύστηκε από όλους εκτός Ελλάδος!

Για μια ακόμη φορά, η κυβέρνηση εμφανίζει τις δικές της θέσεις ως “τελική συμφωνία”. Κι έτσι αποσταθεροποιεί συνεχώς και την οικονομία της Ελλάδας και την διαπραγματευτική της θέση.

Η υποτιθέμενη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ως έπος και κατέληξε φαρσοκωμωδία! Αποδείχτηκε ότι μόλις τις τελευταίες μέρες άρχισαν να διαπραγματεύονται επί της ουσίας. Ομολόγησαν ότι είχαν υπερτιμήσει την “πολιτική διαπραγμάτευση”. Με άλλα λόγια, έχασαν χρόνο με ανοησίες και τώρα τρέχουν να προλάβουν….

Εμάς μας κατήγγελλαν συνεχώς. Όμως επί των ημερών μας δεν υπήρχε καμία ανησυχία, αν θα πληρωθούν στο τέλος του μήνα οι συντάξεις. Τότε, σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες, ούτε και τότε διανοηθήκαμε ποτέ να αγγίξουμε τα διαθέσιμα ή τα αποθεματικά Οργανισμών, Ταμείων, Δήμων ή Νοσοκομείων, όπως έκαναν τώρα…

Και το πιο σημαντικό: στις μεγάλες δυσκολίες, που εμείς αντιμετωπίσαμε και τις ��ποίες παρόλα αυτά ξεπεράσαμε, είχαμε τον ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε απέναντι μας. Σε όλα!

Σήμερα, επειδή ακριβώς γνωρίζουμε από τι κινδύνους απειλείται η χώρα, εμείς τους προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση, ώστε να αλλάξει η χώρα πολιτική.

Μεγάλη συνεννόηση για να βγουν από τα ολοφάνερα αδιέξοδά τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει, για να αλλάξει η πολιτική της χώρας, για να υπάρξει συμφωνία, έστω και την ύστατη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top