Σταύρος Θεοδωράκης: «Εγώ καβαλάω μηχανές και όχι καλάμια»

Αφήνει αιχμές για τον «πατριωτισμό» του Λάκη Λαζόπουλου

Σταύρος Θεοδωράκης: «Εγώ καβαλάω μηχανές και όχι καλάμια»

​Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας αιχμές για τον «πατριωτισμό» του Λάκη Λαζόπουλου:

«Δεν έχω δει τις τελευταίες εκπομπές του. Απ΄ότι φαίνεται όμως, έχουμε άλλη ερμηνεία για τον όρο “πατριώτης”. Πατριώτης δεν είναι αυτός που λέει τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι για την πατρίδα του, αλλά αυτός που αγωνίζεται, πληρώνει τους φόρους του και έχει τα λεφτά του στην Ελλάδα».

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δηλώνει «καθαρός» και τονίζει πως «ούτε σε γραφεία πολιτικών δούλεψα, ούτε αργομισθίες στο Δημόσιο είχα. Στα 30 χρόνια που υπήρξα δημοσιογράφος έχω φωτογραφηθεί με τους πάντες, δεν υπήρξα όμως υπάλληλος κανενός».

Μιλώντας για τις εκλογές, αποφεύγει να πει με ποιον θα συνεργαστεί:

«Στις 25 ψηφίζουμε μόνο για ευρωβουλευτές. Αφήστε πρώτα να μας ψηφίσει ο κόσμος, να μας δώσει πολιτική υπόσταση, και μετά συζητάμε. Πάντως, δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε ούτε αριστερό, ούτε δεξί δεκανίκι».

Στόχος του όπως λέει, είναι το κομμάτι να βγει «τρίτο κόμμα, κοντά στα δυο παλιά κόμματα εξουσίας», ξεκαθαρίζοντας πως αν πάρει 3% ή 5%, θα πάει σπίτι του.

Τι απαντά στο ενδεχόμενο να είναι εκείνος το πρόσωπο του πρωθυπουργού;

«Αποφασίστε! Ή 5% θα πάρουμε ή θα γίνω πρωθυπουργός. Πάντως εγώ καβαλάω μηχανές και όχι καλάμια».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top