Καταγγέλει «Μπαλτακο-gate» ο ΣΥΡΙΖΑ: Που είναι ο κρυπτόμενος Σαμαράς;

Πυρά στην κυβέρνηση από βουλευτές της αξιωμ. αντιπολίτευσης

Πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για ακόμη μία μέρα η αντιπολίτευση για την πολιτική θύελλα που ξεσήκωσε η υπόθεση Μπαλτάκου.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε λόγο για «Μπαλτάκος-gate» και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «κρυπτόμενο»: «Πού είναι ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός; Ακόμη και για να λαλήσουν τα κοκόρια θέλει εντολή Σαμαρά».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρωτοφανές περιστατικό με το ξύλο του υιού Μπαλτάκου με χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή: «Μπουκάρισε ο γιός του Μπαλτάκου. Φυγαδεύτηκε από στελέχη του φρουραρχείου της Bουλής και κρύφτηκε. Ζητούμε να διαταχθεί έρευνα από τον Πρόεδρο της Βουλής για να μας πει τι έκαναν και τι δεν έκαναν. Να μη γίνεται ρινγκ η βουλή και χώρος σύγκρουσης για ακροδεξιές συμμορίες». Μάλιστα, με αιχμές τόνισε πως προφανώς η κυβέρνηση και η ΝΔ καταδικάζουν τη βία απ’ όπου προέρχεται «εκτός κι αν τα κάνει ο γιός του κυρίου Μπαλτάκου».

Ο Αλέξης Μητρόπουλος έκανε λόγο για προπαρασκευαστικές πράξεις αλλοίωσης πολιτεύματος, ενώ με χιούμορ τοποθετήθηκε ο Νάσος Αθανασίου λέγοντας πως «περιμέναμε μπαλτά, μας ήρθε Μπαλτάκος».

Η απάντηση ήρθε από τον υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως με τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση «ρίχνει νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής», ενώ πρόσθεσε πως «ο πρωθυπουργός κυβερνά και δίνει απαντήσεις με τις πράξεις και τα έργα του».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top