Δύο ξένοι» Κασιδιάρης-Μιχαλολιάκος: Τι ακριβώς συμβαίνει με την Εθνικ�� Αυγή;

Στον «πάγο» οι σχέσεις του και με την Ελένη Ζαρούλια

Δύο ξένοι» Κασιδιάρης-Μιχαλολιάκος: Τι ακριβώς συμβαίνει με την Εθνική Αυγή;

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις του προφυλακισμένου γ.γ. της Χρυσής Αυγή Νίκου Μιχαλολιάκου και του εκπροσώπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη.

Οι φήμες για «πάγο» στις σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι καινούργιες, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πλέον έχουν φθάσει στο χειρότερο σημείο τους.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο κ. Κασιδιάρης αποφεύγει τα «πολλά-πολλά» και με τη σύζυγο του κ. Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια. Μάλιστα, το Σάββατο στην εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων, ο κ. Κασιδιάρης μετέτρεψε τη «φιέστα» σε προσωπικό σόου με τον ίδιο κεντρικό ομιλητή. Ούτε η κα Ζαρούλια αλλά ούτε η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, ανέβηκαν στο βήμα για να μιλήσουν…

Μίλησαν μόνο οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του «υπαρχηγού» του Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου. Έπαιξε, βέβαία, ηχογραφημένο μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου, αλλά ο «αρχηγός» δεν έκανε κουβέντα ούτε για νέο κόμμα ούτε για την Εθνική Αυγή.

«Ο Γ. Κρίκος που εμφανίστηκε ως ο άνθρωπος που κατέθεσε την αίτηση στον Άρειο Πάγο για την ίδρυση της Εθνικής Αυγής είναι φίλος του Κασιδιάρη, απόστρατος πυροσβέστης, περιθωριακό ως τώρα μέλος, που κανείς στη Χρυσή Αυγή δεν του έδινε σημασία. Ο κ. Κασιδιάρης προωθεί επίσης δικούς του υποψήφιους περιφερειάρχες (όπως τον κ. Κουκούτση στην Πελοπόννησο αντί του καθηγητή κ. Γούδη που θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος) και αναζητεί και... εφημερίδα. Η εφημερίδα του κόμματος "Χρυσή Αυγή" έχει εκδότη τον κ. Μιχαλο��ιάκο, κάτι που δεν ικανοποιεί τον υπόδικο Κασιδιάρη ενόψει και των δημοτικών εκλογών» τονίζει η εφημερίδα, η οποία αναρωτιέται «αν όλα αυτά είναι σε γνώση του “αρχηγού”»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top