Τσίπρας: Το 2014 θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

«Του χρόνου η Ελλάδα θα έχει απαλλαγεί από την τρόικα. Αυτό είναι υπόσχεση»

Τσίπρας: Το 2014 θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Την υπόσχεση ότι του χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση και η τρόικα θα αποτελεί παρελθόν από την Ελλάδα έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πορτογαλία.

«Τον επόμενο χρόνο, στην πεντηκοστή επέτειο από την Επανάσταση των Γαρυφάλλων, η Ελλάδα θα έχει απαλλαγεί από την τρόικα. Ο λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην εξου��ία. Αυτή είναι μια υπόσχεση. Θα είναι η δική μας μικρή συμβολή στον εορτασμό ενός ιστορικού γεγονότος για την Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, υπογράμμισε ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’70 Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία είχαν γίνει αντικείμενο θαυμασμού για την παραδειγματική μετάβαση από τη δικτατορία στη δημοκρατία και υπογράμμισε πως «σύντομα οι χώρες μας θα γίνουμε και πάλι παραδείγματα για τη μετάβαση από τη λιτότητα στη δημοκρατία».

«Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητά μας. Είναι η μόνη αποτελεσματική απάντηση στην επιμονή της κ. Μέρκελ στην πολιτική του “διαίρει και βασίλευε”» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας και έκανε λόγο για «Μεσογειακή Άνοιξη» και για «τρεις μεγάλες νίκες στο Ν��το που θα αλλάξουν την πορεία της Ευρώπης».​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top