Εορταστικό ωράριο με ανοιχτά καταστήματα και σούπερ μάρκετ τις Κυριακές

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο / Βίντεο αρχείου Mega

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται η αγορά, με τα καταστήματα να λειτουργούν με εορταστικό ωράριο, παραμένοντας ανοιχτά και τις Κυριακές.

Πότε θα πάρουν ρεπό όσοι εργαστούν τις επόμενες τρεις Κυριακές

Σε εφαρμογή έχει μπει το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023 του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. 

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά κάθε μέρα με συνεχές ωράριο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Χριστούγεννα 2023: Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στον Πειραιά

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα τις τρεις τελευταίες Κυριακές του Δεκεμβρίου, λόγω του εορταστικού ωραρίου / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Βασίλης Ρεμπάπης)

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Τις Κυριακές 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου θα μπορούν τα εμπορικά καταστήματα να είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. 

Το ίδιο ωράριο ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ.

Ωστόσο, κάποια σούπερ μάρκετ αλλά και καταστήματα σε εμπορικά κέντρα διαφοροποιούν το ωράριό τους και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Μετά το πέρας των γιορτών ξεκινούν και οι χειμερινές εκπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρχίσουν στις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.

Την περίοδο των εκπτώσεων τα καταστήματα αναμένεται να είναι ανοιχτά την πρώη Κυριακή, στις 14 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top