Πότε θα δοθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου και τα αναδρομικά

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής

Δείτε τι είχε δηλώσει προ ημερών στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης για τα αναδρομικά των κυρίων συντάξεων

Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου στους δικαιούχους.

Παράλληλα, όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μαζί με τις κύριες συντάξεις θα δοθούν και τα αναδρομικά σε περίπου ένα εκατομμύριο συνταξιούχους, που αφορούν την επιστροφή των περικοπών στις κύριες συντάξεις του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, την περίοδο μεταξύ Ιουνίου 2015 και Μαΐου 2016.

Μαζί με τις κύριες συντάξεις θα δοθούν τα αναδρομικά

-     Στις 23 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που  το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-     Στις 26 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

-    Στις 27 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-   Στις 29 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ , τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top