Ποια Black Friday; "Έρχεται" η Black Week με προσφορές για μία εβδομάδα

Άρχισαν ήδη οι προεκπτώσεις ενόψει των ενδιάμεσων εκπτώσεων

Black friday

Σε τρεις ημέρες από τώρα θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, ωστόσο οι προεκπτώσεις ήδη ξεκίνησαν σε κάποια καταστήματα.

Οι εκπτώσεις θα κρατήσουν 15 μέρες, δηλαδή από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Ετοιμάζονται για προσφορές μιας εβδομάδας ενόψει Black Friday

Προ των πυλών είναι και η Black Friday, ο αμερικανικός «θεσμός» τις καταναλωτικής φρενίτιδας με τις απίστευτες προσφορές για μία ημέρα, που ήρθε στην Ελλάδα το 2016.

Η «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι φέτος στις 23 Νοεμβρίου και αναμένεται να είναι το ίδιο επιτυχημένη, όπως και το 2017, όπου ο τζίρος αυξήθηκε κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη μέρα του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμποροι ετοιμάζονται για δυνατές προσφορές, ενώ πολλοί σκέπτονται άτυπα να μετατρέψουν την Black Friday σε… Black Week, δηλαδή οι προσφορές να έχουν διάρκεια μίας εβδομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι το πέρυσι, κατά τον απολογισμό της Black Friday, o πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, είχε πει πως η Black Friday είχε επεκταθεί σε τριήμερο από κάποιους εμπόρους, επισημαίνοντας πως «του χρόνου κάποιοι θα ζητάνε Greek Black Week».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top