Η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό για οφειλές άνω των 100 ευρώ!

Φοβάται να μην γίνει… ΔΕΗ η εταιρεία ύδρευσης

«Στερεύει» η ανοχή της ΕΥΔΑΠ απέναντι στους κακοπληρωτές,  καθώς τα χρέη προς την επιχείρηση έχουν αρχίσει να αυξάνονται επικίνδυνα.  Ήδη προγραμματίζονται χιλιάδες διακοπές νερού μέχρι το τέλος του χρόνου και  αρκετοί καταναλωτές είδαν τις βρύσες στο σπίτι  να στερεύουν. Εδώ και δυο μήνες οι έλεγχοι έχουν ενταθεί.   

Για τον ίδιο λόγο η  διοίκηση της ΕΥΔΑΠ επανέφερε μια πολύ παλιά απόφαση για διακοπές στην υδροδότηση άνω των 100  ευρώ!   

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ επιβεβαιώνεται ότι  πράγματι αυστηροποιήθηκαν οι έλεγχοι αλλά διακοπές υδροδότησης γίνονται σε ακραίες περιπτώσεις:  Σε υπέρογκους ανεξόφλητους λογαριασμούς, που παρότι δόθηκε η δυνατότητα ρύθμισης δεν εξυπηρετήθηκε ούτε η δόση του διακανονισμού

Όπως δήλωσε στο Star o πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ Στράτος Παραδιάς, συχνά  κάποιοι ενοικιαστές αφήνουν χρέη στην ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα οι φουσκωμένοι λογαριασμοί να επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες .

Σε αυτές τις περιπτώσεις το νερό κόβεται για όφειλες άνω των 100 ευρώ η αν οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί είναι πάνω από 7.   

«Οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει με τα στοιχεία τους να μπαίνουν τακτικά στην εφαρμογή eydap.gr και να βλέπουν τι κάνουν οι ενοικιαστές και τι οφείλουν» τονίζει ο κ. Παραδιάς  

Διακοπές νερού γίνονται και για  ιδιοκτήτες οι όποιοι χρωστάνε πάνω από 1. 000 ευρώ,  ενώ  εκείνοι που έχουν ρυθμίσει τις όφειλες τους αλλά δεν πληρώνουν… "καίγονται» στον πέμπτο διακανονισμό. Μέχρι στιγμής εχει πραγματοποιηθεί το 30% των προγραμματισμένων διακοπών. Η επιχείρηση κάνει αγώνα δρόμου για να μη γίνει .. ΔΕΗ με πάνω απο 2 δις. ληξιπρόθεσμα χρέη. Ήδη τα χρέη προς την ΕΥΔΑΠΟ αγγίζουν τα 203 εκ. ευρώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top