Ιράν: Εκατόμβη νεκρών στον τάφο Στρατηγού των Φρουρών της Επανάστασης 

Αναστάτωση στη Μέση Ανατολή μετά και το «χτύπημα» Ισραήλ στη Βηρυτό   

Αιματοκύλισμα στον τάφο κορυφαίου στρατηγού του Ιράν, την ώρα της τελετής για τα 4 χρόνια από την δολοφονία του από τους Αμερικανούς. Ήδη ξεπερνούν τους 100 οι νεκροί, ενώ δεκάδες  είναι οι τραυματίες. 

«Ξεπεράσατε τις κόκκινες γραμμές» - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη το Ιράν

Ο Κάσαμ Σουλεϊμάνι, ο επονομαζόμενος «σκιώδης στρατηγός», σκοτώθηκε σε επίθεση με αμερικανικά ντρόουνς πριν 4 χρόνια. Ο Σουλεϊμάνι ήταν επικεφαλής της δύναμης «Κουντς» των Φρουρών της Επανάστασης, μια επίλεκτης ομάδας που χειρίζεται τις επιχειρήσεις του Ιράν στο εξωτερικό. 

Ισραήλ: Έχει στοιχεία για εμπλοκή Ιράν στην επίθεση της Χαμάς!   

Οι δύο εκρήξεις σκόρπισαν τον θάνατο στην ιρανική πόλη Kερμάν και έριξαν λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει στη Μέση Ανατολή, με το Ιράν να μιλά για τρομοκρατική πράξη. 

Χάος από την έκρηξη στο Ιράν

Χάος από την έκρηξη στο Ιράν  

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του FOX NEWS, το περιστατικό συνέβη εν μέσω ευρύτερης περιφερειακής έντασης, μόλις λίγες ώρες πριν την αναμενόμενη ομιλία του ηγέτη της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, Χασάν Νασράλα. 

Η εκατόμβη νεκρών στο Ιράν ήρθε επίσης λίγες ώρες μετά την δολοφονία στην Βηρυτό του υπ'αριθμόν δύο ηγέτη της Χαμάς, που ξεσήκωσε κύμα οργής. Επρόκειτο για «χειρουργικό»  χτύπημα με ντρόουν.

Νεκρός ο υπαρχηγός της Χαμάς στη Βηρυτό - «Βράζει» η Μέση Ανατολή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top