ΗΠΑ: 13χρονος σκότωσε τη μητέρα του, ενώ κοιμόταν δίπλα στην κόρη της

«Σκότωσα τη μητέρα μου!, είπε στους αστυνομικούς

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας μητέρας από τον 13χρονο γιο της. Ο ανήλικος  τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδελφή του.

Η 39χρονη Ιρίνα Γκαρσία που κατακρεουργήθηκε από το ανήλικο παιδί της, πριν δύο εβδομάδες είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της. 

Ο 13χρονος Ντέρεκ, μετά την αποτρόπαια πράξη του, κάλεσε στην αστυνομία, λέγοντάς τους «Σκότωσα τη μητέρα μου!». Ωστόσο, δεν πείραξε την ετεροθαλή, νεογέννητη αδελφή του.

13χρονος σκότωσε τη μητέρα του, δίπλα στη νεογέννητη αδελφή του

Ο 13χρονος Ντέρεκ

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, αντίκρισαν τη μητέρα νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, δίπλα στην κούνια με την 14 ημερών κόρη της. Ο σύζυγός της ήταν εκτός σπιτιού λόγω δουλειάς.

ΗΠΑ: 13χρονος δολοφόνησε τη μητέρα του

Η άτυχη μητέρα, λίγες ημέρες πριν τη γέννηση της κόρης της

Από την πλευρά του, ο 13χρονος είχε απολογητική συμπεριφορά. «Δεν γνωρίζουμε γιατί, προσπαθούμε να καταλάβουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχει πει γιατί το έκανε, το μόνο που έκανε ήταν να πάρει την Άμεση Δράση και να πει όσα διέπραξε», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη γειτονιά όλοι είναι συντεντριμμένοι. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ήταν εκείνο που ώθησε ένα 13χρονο, ήρεμο παιδί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top