«Δηλητήριο» Ερντογάν κατά της Ελλάδας για το ναυάγιο της Πύλου

«Ο θάνατος των πέντε πλουσίων πήρε μεγαλύτερη διάσταση»

Κριτική στην Ελλάδα για τους χειρισμούς της στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου έκανε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, υποστηρίξε ότι στην καταστροφή με το πλοίο που βούλιαξε την προηγούμενη εβδομάδα στα ανοιχτά της Χερσονήσου του Μοριά και έγινε τάφος για εκατοντάδες μετανάστες, δεν έγινε καμία σοβαρή προσπάθεια διάσωσης των ανθρώπων. 

Συνέχισε προσθέτοντας ότι ο θάνατος εκατοντάδων ανθρώπων δεν ήταν στην επικαιρότητα όσο ο θάνατος των πέντε πλουσίων που είχαν πάει να δουν τον Τιτανικό κι ότι σύντομα ξεχάστηκε.

«Ο θάνατος των πέντε πλουσίων που πήγαν να δουν το πλοίο του Τιτανικού, πήρε μεγαλύτερη διάσταση από το ναυάγιο με εκατοντάδες ανθρώπους στο πλοίο, που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Πελοποννήσου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βέβαια όπως καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει αντίλογος καθώς κανείς δεν τολμά στην Τουρκία να ρωτήσει τον πρόεδρο τι γίνεται με τους εκείνους που βάζουν μάνες και παιδιά  σε σαπιοκάραβα στα τουρκικά παράλια και τα στέλνουν στα ελληνικά νησιά σε ακρως επικίνδυνες συνθήκες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top