Γερμανία: «Κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά»

Το συγκινητικό γράμμα στον Έλληνα και την κόρη που σκοτώθηκαν στην Τρίερ

Απέραντη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του 45χρονου Έλληνα οδοντιάτρου και της δύο μηνών κορούλας του, όταν οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος σε κεντρικό πεζόδρομο της Τρίερ στη Γερμανία. 

Γερμανία- Οικογένεια Έλληνα οδοντιάτρου: «Τώρα είναι ώρα σιωπής»

Το γράμμα που έγραψαν συγγενείς του Έλληνα οδοντιάτρου 

Έλληνες και Γερμανοί πολίτες σπεύδουν στο σημείο, όπου τα θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή, για να αφήσουν ένα λουλούδι. Σπαράζει καρδιές η επιστολή που έγραψαν οι συγγενείς του άτυχου πατέρα. Την άφησαν εκεί όπου έπεσε νεκρός κρατώντας αγκαλιά το μωρό του, οταν ξαφνικά παρασύρθηκαν από το μεγάλου κυβισμό αυτοκίνητο.

«Βιργινία μου, κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά. Φύλαγε τη μανούλα σου και τον αδερφούλη σου σαν άγγελος που έγινες». Αυτό το συγκινητικό «αντίο» στον Γιώργο και τη μικρή Βιργινία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα Bild.

Γερμανία: «Εξιτήριο για τη γυναίκα και το αγοράκι του Έλληνα οδοντίατρου»

Η σύζυγος του Έλληνα οδοντιάτρου και ο ενάμιση έτους γιος τους ήταν ανάμεσα στους τραυματίες. Διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο αλλά χθες πήραν εξιτήριο, όπως είπε ο θείος του θύματος στο star.gr.

«Μάλλον είναι καλά στην υγεία τους. Τηλεφώνησε ο γιος μου στον αδερφό του νεκρού και του είπε ότι θα πήγαινε να τους πάρει από το νοσοκομείο», δήλωσε στο star.gr.

Λίγα μέτρα πιο μακριά, έχασαν τη ζωή τους μια 52χρονη δασκάλα, μία 25χρονη φοιτήτρια και μία 73χρονη συνταξιούχος.

Ποιος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου 

Ο 51χρονος Γερμανός οδηγός και κάτοικος της πόλης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και με σημάδια ψυχικής διαταραχής. Ήταν ηλεκτρολόγος και τους τελευταίους μήνες ήταν άνεργος. Πληροφορίες λένε ότι πρόσφατα είχε μια ερωτική απογοήτευση. Το 2010 πέθανε η μητέρα του κι έπρεπε να πουλήσει το σπίτι των γονιών του. Επένδυσε το ποσό στο μεγάλο όχημα που τελικά προκάλεσε τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

Χθες, ο δικαστής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 51χρονο, ενώ ο εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι έπεσε σκοπίμως με το αυτοκίνητό μου πάνω σε αθώους περαστικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top