START UP: έκανε το ντελίβερι… application!

Δείτε το βίντεο

START UP: έκανε το ντελίβερι… application!

H ιδέα του Παμίνου Κυρκίνη ήταν πολύ απλή, τόσο απλή που ξεκίνησε από το σαλόνι του σπιτιού του και σήμερα είναι η πιο επιτυχημένη start up εταιρεία στην κατηγορία του φαγητού. Τι ήταν αυτό που σκέφτηκε? Να κάνει το delivery application!

«Ένα site και εφαρμογή σε android και iphone που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το χρησιμοποιεί να παραγγείλει ντελίβερι ηλεκτρονικά, αντί να πάρει τηλέφωνο κάνει όλη τη διαδικασία online» αναφέρει ο ίδιος στο STAR.

Οι κατάλογοι φαγητού σε χαρτί και οι παραγγελίες delivery μέσω τηλεφώνου, εκφράζουν μία εποχή που βρίσκεται στο τέλος της. Η νέα κατεύθυνση στο χώρο του φαγητού είναι οι online παραγγελίες.

«Ανακαλύπτουμε καινούργια εστιατόρια και επειδή είναι ένα περιβάλλον διαδραστικό και οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν αξιολογήσεις για τα εστιατόρια, μπορούμε να πάρουμε μια καλύτερη απόφαση. Και το πιο σημαντικό ότι έχουμε πάρα πολλές αποκλειστικές προσφορές που διατίθενται μόνο μέσω του e-food.gr»

Πόσο απλό όμως είναι για κάποιον να παραγγείλει;

«Ξεκινάει μπαίνοντας στη σελίδα μας και το πρώτο που έχει να κάνει είναι να εισάγει τη διεύθυνση του» αναφέρει.

Eίσαι κι εσύ νέος επιχειρηματίας; Παρά τις δυσκολίες, κατάφερες να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δημιούργησες τη δική σου Start up επιχείρηση; Σκέφτεσαι να τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιοι και πως μπορούν να σε στηρίξουν;

H τηλεόραση του STAR και το star.gr είναι εδώ για να στηρίξουν νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας … startup@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top