Δημοτικές εκλογές 2023: Καταγγελία για προπηλακισμό υποψηφίου από τον Μπέο

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησε ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου

Πριν από λίγο καιρό ο Αχιλλέας Μπέος είχε χαστουκίσει έναν πλημμυροπαθή πολίτη στον Βόλο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Βόλο με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου, κατήγγειλε ότι ο ίδιος κι ένας φίλος του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε σε καφέ μαζί με ομάδα 30 ατόμων που τον προστάτευαν. 

Αχιλλέας Μπέος: Χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Όπως υποστήριξε, το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Λίγο νωρίτερα ο κ. Μπέος του είχε τηλεφωνήσει και φέρεται να τον είχε απειλήσει για να μην πετάξει φέιγ βολάν. Εκείνος του απάντησε ότι δεν τον φοβάται και ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν στο μαγαζί του, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. 

Μπέος κατά Ιωαννίδη: «Φωνάξτε αυτόν τον φλώρο να έρθει να βοηθήσει!»

Όπως είπε στο gegonota.news ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όταν έφτασε στο καφέ μαζί με τέσσερις φίλους του, ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνοδοί του ήταν ήδη εκεί. Ο κ. Μπέος φέρεται να εκτόξευσε απειλές εναντίον του και στη συνέχεια φέρεται να χτύπησε αρχικά έναν από τους φίλους του υποψηφίου και στη συνέχεια τον ίδιο. Όταν προσπάθησαν να αμυνθούν, επενέβη η συνοδεία του για να τον προστατέψει και ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου έτρεξε να εξαφανιστεί. 

Αχιλλέας Μπέος εναντίον Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Μιλάμε για ένα τραγικό νούμερο»

Στο σημείο έφτασε αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από κατάστημα της περιοχής, που δείχνει ένα μαύρο τζιπ να παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο να συγκεντρώνονται μηχανάκια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top