Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη δουλειά στην Κύπρο!

Στις 22:00 η αναμέτρηση με την Ομόνοια

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (29/9, 22:00) στην Λευκωσία την Ομόνοια με στόχο να τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τόνισε και σε ποστ του στο twitter o Ματιέ Βαλμπουενά.

 

Η νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα και η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας δίνει μεγάλο προβάδισμα στους ερυθρόλευκους. Η συμμετοχή στους ομίλους θα αποφέρει στο ταμείο της ομάδας περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια ευρώ και φυσικά μεγαλύτερη άνεση στις διαπραγμάτευσης των μεταγραφών που αναμένονται. Στην τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους, ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα, απαντώντας κατά κάποιον τρόπο στα ψυχολογικά παιχνίδια του προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ που ανακοίνωσε 18αδα χωρίς… ονόματα.

Απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος για τις κατηγορίες περί χειραγώγησης

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή απαρτίζουν 21 παίκτες, οι εξής: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top